jj

Het jonge en ambitieuze vastgoedbedrijf van AMB Holding, Jura, realiseert uiteenlopende projecten die duurzaam, betaalbaar en comfortabel zijn: van residentiële huizen tot appartementsgebouwen en studentenwoningen. Jura ontwikkelt, afhankelijk van de locatie, met verschillende architecten en verkoopkantoren. Van Knokke tot Schilde, en van Olen tot Antwerpen.

JURA ontwikkelt in Antwerpen

single-image

AMB’s vastgoedbedrijf Jura investeert in 2016 en 2017 ongeveer 18,5 miljoen euro in nieuwe projecten. Het grootste project – een investering van 8,8 miljoen euro – is Brouwerspoort: de bouw van 41 appartementen met daaronder winkels aan de Grote Steenweg in Antwerpen. Dit complex, Brouwerspoort, zal verrijzen op de plaats waar tot voor kort het carrosseriebedrijf Cryns huisde, dat is overgenomen door Metropool. Cryns, inclusief bestuurder Dirk Laenen en zijn personeel, vormt nu de nieuwe firma Carrosserie Metropool en maakt daarmee deel uit van AMB Holding.

,,Dit is een prachtig voorbeeld hoe onze automobieltak en vastgoedpoot Jura kunnen samenwerken’’, zegt AMB-bestuursvoorzitter Jan Adriaenssens. ,,Wij hebben carrosseriebedrijf Cryns, een bekende naam in het Antwerpse, geholpen aan een nieuwe toekomst binnen AMB. En Jura ontwikkelt op dezelfde plek een mooi nieuw appartementsgebouw met winkels. Iedereen blij! Hier gaat mijn Antwerpse hart sneller van kloppen.”


Jura ontwikkelt in Brasschaat

single-image

Jura ontwikkelt drie halfopen bebouwingen op de Hanendreef in Brasschaat.

En in Schilde, Olen, Knokke, Meise en Stabroek

single-image

Jura ontwikkelt verder nieuwe woningen in Schilde (foto), Olen, Knokke, Meise en Stabroek.

AMB’s vastgoedbedrijf heeft daarmee in totaal 83 nieuwe wooneenheden op het programma staan. Jura heeft al eerder wooneenheden ontwikkeld in Schilde, Aartselaar en Berendrecht en studentenwoningen in Antwerpen..


‘Duurzaam, betaalbaar en comfortabel’

Gerealiseerde projecten

Schilde

Residentiële huizen


Berendrecht
& Antwerpen

Gezins- en studentenwoningen

Bestuur Jura

De leiding van Jura telt naast voorzitter Jan Adriaenssens en financieel directeur Yvan Jansen
van de Raad van Bestuur van AMB Holding de volgende leden:

team-member

Jan Téblick

Algemeen Directeur

Jan Téblick is algemeen directeur van Jura. Hij is directeur geweest van Axemia, een ontwikkelingsbedrijf voor applicaties. Daarvoor was hij onder meer directeur van Hotel Concepts / Brilliant Hotelsoftware in Breda. Hij is oprichter en aandeelhouder van Djubble, een in 2014 gelanceerd contactplatform voor social media.


single-image